Auna Auna Connect Soundchef MKII, kuchynské rádio na zabudovanie, internetové rádio, DAB+, UKW, reproduktory 2x3"
Internetové rádio Auna Connect Soundchef MKII, kuchynské rádio na zabudovanie, internetové rádio, DAB+, UKW, reproduktory 2x3"
Značka: Auna

Auna Connect Soundchef MKII, kuchynské rádio na zabudovanie, internetové rádio, DAB+, UKW, reproduktory 2x3"

Internetové rádio Auna

Dostupnosť: skladom

S kuchynským rádiom na zabudovanie Connect Soundchef MKII od auna je pri varení zaručený silný zvuk v najlepšej kvalite! Kuchynské rádio auna Connect Soundchef MKII však dokáže viac ako len prehrávať... Viac informácií

Doprava: Zadarmo
Ponuka platná k 21.5.2023

129,90 EUR
Na sklade

S kuchynským rádiom na zabudovanie Connect Soundchef MKII od AUNA je pri varení zaručený silný zvuk v najlepšej kvalite! Kuchynské rádio auna Connect Soundchef MKII však dokáže viac ako len prehrávať zvuk: s voliteľne dostupnýmdržiakom na tablet Connect Soundchef MKII od auna sa prijímač stane praktickou platformou na čítanie a sledovanie videí, ktorá vám priamo a prehľadne ukáže najlepšie recepty a kuchynské tipy z webu. Integrované podsvietenie poskytuje potrebný jas v troch úrovniach na čítanie, krájanie, miešanie a varenie. Ďalšou zaujímavosťou je funkcia hands-free, ktorá prostredníctvom pripojenia Bluetooth premení rádio na hands-free zariadenie - takže máte voľné ruky a môžete si ľahko vymieňať recepty. Na zabezpečenie správneho zvuku pri prehrávaní aj v kuchyni je rádio Connect Soundchef MKII vybavené priamo dvoma mimoriadne veľkými 3" reproduktormi s plným rozsahom v originálnej skrini z MDF s basreflexovým portom. Okrem praktickej pomoci pri varení poskytuje nespočetné množstvo rozhlasových staníc z frekvenčných pásiem DAB+ a UKW a prostredníctvom WiFi sa pripája k tisícom internetových rozhlasových staníc. Ak tam vaša obľúbená hudba nie je dostupná, služba Spotify Connect poskytuje viac ako 80 miliónov skladieb na okamžité online streamovanie. Okrem možnosti bezdrôtového prehrávania hudobných skladieb ponúka internetové rádio Connect CD MKII od auna aj klasický linkový vstup na pripojenie káblových zdrojov zvuku, ako sú mobilné telefóny alebo počítače. Vďaka 6 cm (2,4") farebnému TFT displeju s vysokým rozlíšením a prehľadnej viacjazyčnej navigácii v menu je ovládanie veľmi jednoduché. Okrem toho možno Connect Soundchef MKII od auna pohodlne ovládať pomocou dodaného diaľkového ovládača. Viac ako len zvuk: digitálne rádio na zabudovanie je skutočný zázrak vo svojom formáte a spája výkonný zvuk so štýlovým dizajnovým krytom a praktickými pomôckami v kuchyni. Viac informácií o produkte "Auna Connect Soundchef MKII, kuchynské rádio na zabudovanie, internetové rádio, DAB+, UKW, reproduktory 2x3""

Hore